Over Ons

Wie is SuccessDay?

Sinds SuccessDay een aantal jaren geleden is opgericht, zijn we snel uitgegroeid tot het grootste HR Tech adviesbureau in de Benelux, gespecialiseerd in de digitalisering van HR-afdelingen. We bieden onder meer adviestrajecten rond de selectie van een HRIT-platform leverancier. Daarnaast verzorgen onze ervaren medewerkers – business consultants, project- en change managers, testers, data leads – de implementatie van zulke systemen. Onze missie is dé HRIT-partner te zijn voor onze klant, zowel op korte als lange termijn. 

 

Die medewerkers kunnen in vaste dienst werken bij SuccessDay, of als freelancer aan ons verbonden zijn. Ook leiden we voor onze klanten Workday-specialisten op door een uniek traineeship programma: Workday FastLane

WERKEN BIJ SUCCESsDAY

Afwisseling, vernieuwing, ontdekking: we houden ervan. We staan ook vierkant achter onze kernwaarden:

 • Fair and square - we geven eerlijk advies aan onze klanten én aan elkaar
 • Family - zo voelen we ons. We hebben dezelfde bloedgroep.
 • Go get them - we zijn ambitieus, we gaan door tot het einde
 • Work hard play hard - we werken hard, maar hebben ook veel en vaak lol met elkaar

Wat bieden we jou?

 • Naast een plek in onze hechte familie bieden we je uitdagend en afwisselend werk, zowel op kantoor in Nuenen als bij onze klanten.
   
 • Natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden uitstekend, maar nog belangrijker, we geven om jou! Jouw persoonlijke carrière ontwikkeling, goede work-life balans, onbeperkte vakantiedagen altijd toegang tot een externe coach. 
   
 • We hebben veel en goed contact met elkaar, ook als we bij een klant werken.
   
 • We werken hard en graag, we krijgen én pakken de ruimte om initiatieven uit te werken en werken zo allemaal mee aan de groei van SuccessDay.
 • We zorgen goed voor onszelf en voor elkaar, pakken onze ontspanning (ja, we hebben een Xbox én Playstation 5 op kantoor, maar gaan ook geregeld een rondje fietsen).
   
 • Elke maand komen we samen op de SuccessDay: een overleg met alle medewerkers, natuurlijk afgesloten met een top borrel. En onze barbecues zijn inmiddels ook alom bekend.
   
 • We liften mee op elkaars energie. Die energie is de gemeenschappelijke factor van iedereen die voor en bij SuccessDay werkt. Wees gewaarschuwd: het kan verslavend werken!

SUCCESSDAY VOOR FREELANCERS

Project Managers, Change Managers, Data en Test Leads, Business Analisten en andere freelancers die via ons op een project zitten kunnen rekenen op eerlijke en transparante voorwaarden. Bovendien zijn we altijd actief op zoek naar jouw volgende opdracht – natuurlijk in overleg. We geloven in wederkerigheid: introduceer jij ons in jouw netwerk, dan profiteren we daar allebei van. Heb je ervaring als Project Manager, Change Manager, Tester, Business Consultant of een van de vele andere rollen die nodig zijn voor een succesvolle HRIT-implementatie? Neem dan vooral contact op, we kunnen elkaar vast helpen!

WORKDAY FASTLANE TRAINEESHIP

Ben jij een young professional en wil je snel groeien in een functie als Workday consultant? Meld je dan aan als Workday FastLane trainee! Wij leiden je in twaalf maanden op tot Workday consultant, terwijl je vanaf dag één bij onze klant werkt. Je wordt begeleid door een senior consultant bij SuccessDay én door een externe coach, zodat je niet alleen technisch en functioneel, maar ook qua soft skills een consultant op niveau wordt. Na de twaalf maanden kom je rechtstreeks in dienst bij de klant. Meer weten over dit traineeship? ‘Onze’ Gijs schreef een blog over zijn eerste ervaringen. Getriggerd? Neem dan contact met ons op, er is vast een plek voor een gemotiveerde trainee!