Overslaan naar content

Zoek jouw vacature bij Successday

A challenging workplace!Vacatures

Senior HRIT Consultant
Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Workday AMS Consultant
Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

Medewerkers aan het woord

Marco - Business Consultant

- Naast een plek in onze hechte familie bieden we je uitdagend en afwisselend werk, zowel op kantoor in Nuenen als bij onze klanten. 

- Natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden uitstekend, maar nog belangrijker, we geven om jou! Jouw persoonlijke carrière ontwikkeling, goede work-life balans, onbeperkte vakantiedagen altijd toegang tot een externe coach.  

- We werken hard en graag, we krijgen én pakken de ruimte om initiatieven uit te werken en werken zo allemaal mee aan de groei van SuccessDay. 

Stefan - Senior consultant

- We zorgen goed voor onszelf en voor elkaar, pakken onze ontspanning (ja, we hebben een Xbox én Playstation 5 op kantoor, maar gaan ook geregeld een rondje fietsen). 

- Elke maand komen we samen op de SuccessDay: een overleg met alle medewerkers, natuurlijk afgesloten met een top borrel. En onze barbecues zijn inmiddels ook alom bekend. 

- We liften mee op elkaars energie. Die energie is de gemeenschappelijke factor van iedereen die voor en bij SuccessDay werkt. Wees gewaarschuwd: het kan verslavend werken! 

SuccessDay B.V.

SuccessDay is de onafhankelijke HRIT/HCM support partner. Met sterke internationale ervaring weten wij wat de organisatie van onze klanten nodig heeft bij de implementatie van een nieuwe tool en nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor een soepele HR transformatie. Daarnaast begeleiden wij onze klanten in het veranderingstraject met bewezen methodieken en best practices in HCM software zoals Workday en SuccessFactors. Wij leveren ondersteuning voor, tijdens en na de implementatie. Wij zijn de linking pin tussen implementatiepartner en klant!  

Maandelijks komen we bijeen op onze SuccessDayDay

Deze dag staat in het teken van overleg en wordt afgesloten met een top borrel.  

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over werken bij SuccesDay, dan staan wij voor je klaar. Je kunt met ons bellen (085 782 0480) of mailen.