Overslaan naar content

Van nieuwe aanwinst tot high-performer

Tijd om elkaar beter te leren kennen!

Benieuwd wat andere vonden?

Balàsz

"Mijn onboarding kan echt worden omschreven als "soepele landing" - alle vragen die ik had voorafgaand aan dag 1 werden tijdig beantwoord en iedereen verwelkomde me met een glimlach en enthousiasme. Het team is verrassend jong en vol energie – vanaf het eerste moment voel ik me welkom en onderdeel van de familie.”

Mirre

Ik voelde me meteen heel welkom en op mijn gemak! Ze toonden interesse in mijn studie, waarom ik voor SuccessDay heb gekozen en wat ik de komende maanden ga doen. Iedereen was maar een telefoontje of berichtje verwijderd als ik ergens hulp bij nodig had. Onboarding 10/10! 

Success cultuur

Bij SuccessDay werken we samen als een hechte familie. We hebben veel en goed contact met elkaar, ook als we bij een klant werken. Zo werken we allemaal mee aan de groei van SuccessDay. We liften mee op elkaars energie en die energie is de gemeenschappelijke factor van iedereen die voor en bij ons werkt.

Naast dat er hard gewerkt wordt, zorgen we goed voor elkaar en pakken we genoeg ontspanning (zowel op als buiten het kantoor). Zo spelen we regelmatig een potje FIFA op de Playstation 5, sporten we samen en gaan we geregeld een rondje fietsen.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over werken bij SuccessDay, dan staan wij voor je klaar. Je kunt met ons bellen (085 782 0480) of mailen.