Skip to content

Ontwikkel jezelf tot HRIT consultant

Workday Fastlane Traineeship!

Kies jouw Traineeship

HRIT TraineeEindhoven, Noord-Brabant, Nederland

Dit kun je verwachten

SuccessDay biedt jou als Young Professional de mogelijkheid om binnen een periode van slechts 12 maanden een volwaardig HRIT Consultant te worden door middel van ons werkend Traineeship programma. Dit is een training-on-the-job rol, waarbij je via onze inhouse experts formeel wordt opgeleid, terwijl je meewerkt aan een project bij één van onze klanten. Na je 12 maanden durende traineeship kom je als volledig gekwalificeerde HRIT consultant bij SuccessDay in dienst.

Wij bieden je een 12 maanden training on the job rol bij SuccessDay, met de belofte van een vaste baan aan het einde van je traject bij ons. Je krijgt diverse trainingen aangeboden die je op de hoogte brengen van HR transformatie, Workday, Oracle HCM, Consulting en Soft skills. Tijdens je Traineeship word je gecoacht door een van onze Senior Consultants, maar ook door een externe carrièrecoach. 

Workday fastlane Traineeship

 ‘De combinatie van SuccessDay die mij veel kennis aanreikt, en het bij de klant in de praktijk brengen van deze kennis, geeft mij een unieke ervaring om mijn carrière te starten.’ Ben jij een young professional en wil je snel groeien in een functie als Workday consultant? Meld je dan aan als Workday FastLane trainee! Na de twaalf maanden kom je rechtstreeks in dienst bij de klant. Meer weten over dit traineeship? Onze’ Gijs schreef een blog over zijn eerste ervaringen. Getriggerd? Neem dan contact met ons op, er is vast een plek voor een gemotiveerde trainee!

Videolab office

Vanuit ons nieuwe kantoor gelegen in het Klokgebouw zijn we bij SuccessDay op zoek naar HR-afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in HRIT.

Jij wil als Young Professional snel groeien in een functie als Workday consultant. Je bent zeer gemotiveerd en je wil graag meer leren over HR, Finance, business consulting en natuurlijk over het HRIT-systeem Workday. Wil je hier mee over weten? Neem dan contact met ons!

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over werken bij SuccessDay, dan staan wij voor je klaar. Je kunt met ons bellen of mailen.