Skip to content

HRIT Trainee

Eindhoven, Noord-Brabant, NederlandTraineeship

Functieomschrijving

Wordt een HRIT Consultant!

SuccessDay biedt jou als Young Professional de mogelijkheid om binnen een periode van slechts 12 maanden een volwaardig HRIT specialist te worden door middel van een Traineeship. Ons programma is een training-on-the-job rol, waarbij je via onze inhouse experts een formele training krijgt, terwijl je werkt aan een Workday project bij één van onze klanten. Na je Traineeship van 12 maanden krijg je een fulltime dienstverband aangeboden als Junior Consultant bij SuccessDay.WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden je een training on the job van 12 maanden bij SuccessDay, met de belofte van een vaste baan aan het einde van je traject bij ons. Je krijgt verschillende trainingen aangeboden die je op de hoogte brengen van HR transformatie, HRIT systemen, Consulting en Soft skills. Tijdens je Traineeship word je gecoacht door een van onze Senior Consultants, maar ook door een externe loopbaancoach.

'De combinatie van de SuccessDay die mij veel kennis verschaft en het werken bij de klant om deze kennis in de praktijk te brengen, biedt mij een unieke ervaring om mijn carrière te starten'. (Gijs Mutsaers, Trainee)


OVER SUCCESSDAY

SuccessDay is de onafhankelijke HRIT/ HCM support partner. Met sterke internationale ervaring weten wij wat de organisatie van onze klant nodig heeft bij de implementatie van een nieuwe tool en nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor een soepele HR transformatie. Daarnaast begeleiden wij onze klanten in het veranderingstraject met bewezen methodieken en best practices in HCM software zoals Workday en SuccessFactors. Wij leveren ondersteuning voor, tijdens en na de implementatie. Wij zijn de linking pin tussen de implementatiepartner en klant!


WAT BIEDEN WIJ?

  • Een team van leuke collega’s binnen een informele organisatie;
  • Een mooie werkplek;
  • Afwisselende werkzaamheden;
  • Wij bieden een marktconform salaris;
  • Onbeperkt aantal vakantiedagen;
  • Goede balans tussen werk- en privé;
  • Hybride werken;
  • Onbeperkt toegang tot een externe coach;
  • 3 x per personal training.

Vereisten

WAT ZOEKEN WIJ?

Binnen SuccessDay zijn we op zoek naar HR afgestudeerden, die geïnteresseerd zijn in een carrière in HRIS. Als young professional wil je snel doorgroeien in een functie als Workday consultant. Je bent zeer gemotiveerd en wil graag meer leren over HR, Finance, Business Consulting en natuurlijk de markt leidende HR Technologie, Workday.

Voor deze functie moet je Nederlands en/of Engels spreken!

of

Maandelijks komen we bijeen op onze SuccessDayDay

Deze dag staat in het teken van overleg en wordt afgesloten met een top borrel.  

Videolab office

Vanuit ons nieuwe kantoor gelegen in het Klokgebouw zijn we bij SuccessDay op zoek naar HR-afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in HRIT.

Jij wil als Young Professional snel groeien in een functie als Workday consultant. Je bent zeer gemotiveerd en je wil graag meer leren over HR, Finance, business consulting en natuurlijk over het HRIT-systeem Workday. Wil je hier mee over weten? Neem dan contact met ons!

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over werken bij SuccessDay, dan staan wij voor je klaar. Je kunt met ons bellen of mailen.